Termeni și condiții

In vigoare începand cu data de 29.01.2024

1. Elemente definitorii

1.1. Magazinul online PerneAuxiliare.ro este administrat si detinut prin intermediul site-ului https://perneauxiliare.ro (denumit in continuare “Site”) de catre AIRPOWERS SRL . , cu sediul social in Suceava, str. viitorului, nr 8. Jud. Suceava, cod unic de inregistrare 49137460 , nr. de inregistrare la Registrul Comertului J33/1981/2023.

1.2. In cuprinsul acestui document urmatorii termeni vor insemna:

– “Vanzator”: AIRPOWERS SRL . , cu sediul social in Suceava, str. Viitorului, nr 8. Jud. Suceava
, cod unic de inregistrare 49137460 , nr. de inregistrare la Registrul Comertului J33/1981/2023

– “Cumparator”: reprezinta persoana, firma sau alta entitate juridica care acceseaza Site-ul si plaseaza o Comanda;

– “Bunuri si Servicii”: orice produs sau serviciu prezentat pe Site, inclusiv cele mentionate in Comanda sau privitoare la felul in care acestea urmeaza a fi furnizate Cumparatorului de catre Vanzator;

– “Specificatii”: toate specificatiile si / sau descrierea Bunurilor si Serviciilor, inclusiv felul in care sunt precizate in Comanda;

– “Comanda”: reprezinta documentul electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator, prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Cumparatorului Bunuri si Servicii, iar Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa efectueze plata acestora;

– “Contract”: reprezinta Comanda confirmata de catre Vanzator prin emiterea facturii fiscale. Incheierea Contractului nu are loc la plasarea Comenzii sau emiterea confirmarii de primire a acestei Comenzi.

1.3. Prin accesarea si utilizarea Site-ului  https://perneauxiliare.ro/sau cumpararea Bunurilor si Serviciilor prezentate pe Site-ul https://perneauxiliare.ro/ va exprimati acceptul fata de dispozitiile prezentului document, precum si a Politicii de Confidentialitate care face parte integranta din acesta, si va obligati sa il verificati periodic. Va recomandam sa cititi cu atentie aceste documente.

2. Modificarea termenilor de utilizare a serviciilor

2.1. Vanzatorul, AIRPOWERS SRL,  isi rezerva dreptul de a modifica oricand Termenii si Conditiile, fara o notificare in prealabil sau fara precizarea motivelor. Modificarile vor fi realizate prin actualizarea acestui document, devenind obligatorii si cu efect imediat. In cazul in care nu sunteti de acord cu modificarile realizate, va rugam sa incetati accesarea si utilizarea Site-ului https://perneauxiliare.ro/. Continuarea accesarii si utilizarii Site-ului https://perneauxiliare.ro/ sau cumpararea Bunurilor si Serviciilor prezentate pe Site https://perneauxiliare.ro/ de catre dumneavoastra dupa modificarea prezentului document va constitui acceptarea modificarilor realizate.

3. Documente contractuale

3.1. In momentul plasarii unei Comenzii pe site-ul https://perneauxiliare.ro/, Cumparatorul isi exprima acordul pentru a primi din partea Vanzatorului, AIRPOWERS SRL mesaje comerciale electronice si / sau prin intermediul telefonului. Plasarea unei Comenzi pe Site-ul https://perneauxiliare.ro/ va fi urmata de contactarea prin e-mail office.perneauxiliare.ro@gmail.com  si / sau telefon +40 744 870 148, prin care este atestata plasarea Comenzii si faptul ca aceasta urmeaza a fi procesata de catre reprezentantii Vanzatorului, AIRPOWERS SRL. Acest e-mail: office.perneauxiliare.ro@gmail.com, precum si discutiile telefonice la nr +40 744 870 142 sau pe alte cai cu reprezentantii Vanzatorului, AIRPOWERS SRL, nu constituie acceptari ferme ale Comenzii si nu semnifica incheierea Contractului la distanta.

3.2. Expedierea prin e-mail  d ela adresa : office.perneauxiliare.ro@gmail.com din partea Vanzatorului  AIRPPOWERS SRL a notificarii de livrare catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia, constituie momentul incheierii Contractului la distanta si implica acceptarea completa a termenilor Comenzii. Cumparatorul poate anula o Comanda inainte de a primi mesajul de notificare a livrarii, prin e-mail la adresa office.perneauxiliare.ro@gmail.com. Comanda va fi considerata anulata in momentul in care Cumparatorul a primit prin e-mail si / sau telefon confirmarea de anulare din partea reprezentantilor Vanzatorului.

4. Drepturi de proprietate intelectuala

4.1. Conținutul site-ului office.perneauxiliare.ro@gmail.com este oferit pentru uz personal și nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, expus, vândut, licențiat cu alte scopuri fără acordul prealabil scris al titularului de drept de proprietate. Administratorul își rezervă toate drepturile pentru acest website și pentru conținutul său. Utilizatorul este de acord sa nu copieze sau sa distribuie materiale unei terțe părți în interes comercial. Violarea acestor drepturi duce la cererea lor în instanță, conform legilor în vigoare.

4.2. Denumirea AIR POWER  este marcă înregistrată, proprietatea exclusivă a societății AIRPOWERS SRL fiind protejată de dispozițiile Legii nr. 84/1998.

5. Conduita interzisa

5.1. Este strict interzis:

– copierea partiala sau totala, dezasamblarea, crearea de opere derivate sau folosirea in oricare alta modalitate a codului sursa a Site-ului : office.perneauxiliare.ro@gmail.com, precum si a oricarui element continut in serviciile Site-ului: office.perneauxiliare.ro@gmail.com, inclusiv, dar fara a se limita la: texte, imagini, tabele, specificatii, forma de prezentare sau continut de orice alta natura;

– utilizarea serviciilor Site-ului : office.perneauxiliare.ro@gmail.com in alte scopuri decat pentru uz personal, individual si in scopuri nepersonale;

– vanzarea, inchirierea, distributia, transmiterea sau acordarea de drepturi unei terte persoane privind serviciile Site-ului: office.perneauxiliare.ro@gmail.com sau a contului creat de catre dumneavoastra pentru utilizarea acestora;

– folosirea serviciilor Site-ului : office.perneauxiliare.ro@gmail.com pentru a invada intimitatea tertilor, pentru a obtine informatii despre oricare dintre utilizatorii acestor servicii, pentru a obtine o lista de utilizatori ai acestor servicii, sau pentru folosirea tehnologiilor de data mining, roboti sau alte sisteme similare de colectare a datelor;

– copierea, modificarea, stergerea sau deterioarea oricarei informatii continute pe echipamentele tehnice, incluzand, dar fara a se limita la serverele si calculatoarele utilizate sau controlate de catre Vanzator;

– impersonarea sau fals-afilierea dumneavoastra cu orice persoana.

5.2. Ca urmare a incalcarii oricarei interdictii prevazute in prezentul document, Vanzatorul  AIRPOWERS SRL are dreptul sa blocheze cu efect imediat, temporar sau permanent, accesul la contul implicat in activitatea interzisa, fara ca acest lucru sa limiteze dreptul AIRPOWERS SRL  de a apela la caile legale pentru a obtine repararea eventualelor prejudicii cauzate de activitatea desfasurata prin intermediul contului dumneavoastra.

6. Inregistrarea pe site

6.1. Accesul la bunurile si serviciile Vanzatorului  AIRPOWERS SRL se poate face online, de pe computerul personal sau de pe un dispozitiv mobil, de tipul tableta sau telefon, prin crearea unui cont pe Site-ul https://perneauxiliare.ro. Utilizarea Site-ului https://perneauxiliare.ro  necesita activarea cookies pentru browserul folosit de dumneavoastra. Browserele recomandate pentru accesarea si utilizarea site-ului sunt: Google Chrome, Mozilla Firefox 16+, Safari 5+, Opera 12+, Internet Explorer 8+. Pentru a crea un cont este nevoie de o adresa de e-mail personala, care va fi asociata contului dumneavoastra de pe Site si prin intermediul careia se va desfasura ulterior comunicarea cu reprezentantii Vanzatorului.

6.1. Prin crearea acestui cont declarati ca datele furnizate de catre dumneavoastra prin intermediul formularului de inregistrare sunt corecte si complete, si acceptati ca sunteti raspunzator pentru activitatea desfasurata prin intermediul contului dumneavoastra. Contul creat pe Site este personal, fiind interzisa utilizarea datelor de acces sau a contului altei persoane, fie temporar sau permanent. De asemenea, va obligati sa contactati de indata reprezentantii Vanzatorului in cazul in care securitatea contului dumneavoastra a fost compromisa.

7. Cum comand?

7.1. Accesand https://perneauxiliare.ro/shop si folosind meniul din sidebar stanga, puteti naviga printre categoriile de produse si, de acolo, pe pagina individuala a fiecarui produs, veti vedea informatii detaliate (mai multe poze, marimile si stocul disponibil – actualizate constant etc).

Dupa ce va decideti asupra unui produs dorit, de pe pagina respectivului produs trebuie sa selectati cantitatea prin butoanele de “Plus” / “Minus” (cantitatea default este de un produs) si sa apasati pe butonul “Adauga in cos”. Dupa ce ati ales toate produsele si doriti sa plasati comanda, mergeti in “Cosul de Cumparaturi” – sectiune pe care o accesati din dreapta sus, dand click pe butonul corespunzator.

De acolo veti putea revedea si actualiza lista produselor adaugate in cos, precum si cantitatea pe care ati selectat-o. Tot din Cosul de Cumparaturi veti decide si metoda prin care doriti sa fie livrate produsele. Urmatorul pas, dupa ce apasati pe “Proceed to Checkout”, va fi cel legat de completarea detaliilor pentru facturare si livrare. Dupa aceea apasati pe “Confirma comanda” pentru a revizui comanda, produsele dorite, cantitatea lor, subtotalul, metoda de plata si plata finala. “Plaseaza comanda” va va trimite la ultima confirmare pe care va trebui s-o faceti pentru a plasa comanda.

8. Plata

8.1. Toate preturile afisate in cadrul Site-ului: https://perneauxiliare.ro  sunt in LEI si includ TVA (cota 19%). Preturile afisate nu includ cheltuielile de livrare. Nu exista comanda minima impusa.

8.2. Din cauze tehnice, independente de controlul Vanzatorului AIRPOWERS SRL, anumite produse afisate pe Site pot avea preturile gresite. Pentru acestea, daca diferenta dintre pretul corect si cel afisat este de peste 20%, ne rezervam dreptul de a va contacta personal sau de a anula direct comanda.

8.3. Vanzatorul AIRPOWERS SRL isi rezerva dreptul de a modifica preturile aplicabile serviciilor in orice moment, fara nicio notificare in prealabil si fara motivare. Noile preturi vor fi aplicabile numai serviciilor achizitionate dupa data modificarii preturilor. In cazul in care nu sunteti de acord cu modificarile preturilor, aveti optiunea de a inceta utilizarea serviciilor.

8.4. Toate problemele legate de plati vor fi gestionate in totalitate de catre reprezentantii Vanzatorului AIRPOWERS SRL. In cazul unor nelamuriri, va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa office.perneauxiliare.ro@gmail.com sau telefonic + 40 744 870 142.

9. Modalitati de plata

Plata poate fi facuta fie in sistem ramburs (Cash-on-Delivery / plata la livrare), fie cu cardul bancar.

Modalitatea de plata ramburs permite achitarea comenzii in numerar, in momentul livrarii, catre reprezentantul curierului. In acest caz, este indicat ca in ziua primirii coletului sa aveti pregatita suma integrala aferenta produselor comandate.

Modalitatea de plata cu cardul inseamna ca o comanda este achitata integral, online, prin cardul bancar, in momentul in care este plasata. Aceasta plata este realizata in conditii de siguranta.

Dupa trimiterea comenzii, veti fi redirectionat catre pagina NETOPIA mobilPay, unde veti introduce detaliile de plata (datele de pe card). Plata este facuta in lei, la cursul de schimb al bancii de care apartineti (pentru cardurile cu alta moneda decat LEI).

Atentie! Nimeni nu va va cere vreodata codul PIN, numarul cardului sau CIV-ul – nici reprezentantii AIRPOWERS SRL , nici cei ai procesatorului de plati, nici reprezentantii bancii.

In cazul livrarii unui cadou direct catre o terta persoana, va rugam sa ne contactati inainte de plasarea comenzii, prin e-mail la office.perneauxiliare.ro@gmail.com.  Plata va fi realizata in avans, prin card bancar, iar Vanzatorul va trimite factura fiscala direct catre Cumparator, nu catre terta persoana.

10. Facturarea

Fiecare Comanda confirmata include specificatiile Bunurilor si Serviciilor, preturile, modalitatea si termenul de plata. Vanzatorul, AIRPOWERS SRL, va emite Cumparatorului o factura fiscala corespunzatoare pentru bunurile si serviciile livrate, preturile tiparite fiind identice cu cele specificate in mesajul de confirmare a Comenzii. Cumparatorul are obligatia de a furniza toate informatiile corecte si complete necesare emiterii facturii fiscale.

11. Transferul proprietatii

Proprietatea asupra bunurilor va fi transferata in momentul livrarii acestora la adresa indicata (presupunand semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier) si a efectuarii platii aferente integrale.

12. Livrare

12.1. Vanzatorul se obliga sa expedieze Cumparatorului produsele cuprinse in Comanda finalizata, respectand termenele de livrare stabilite si comunicate in momentul confirmarii Comenzii. Pentru livrare va fi aplicat tariful aferent metodei de livrare alese, comunicat pe Site in momentul plasarii Comenzii.

12.2. Vanzatorul va ambala corespunzator produsele si le va expedia impreuna cu factura fiscala. Cumparatorul trebuie sa notifice prin e-mail la office.perneauxiliare.ro@gmail.com absenta facturii fiscale in termen de 24 de ore de la receptionarea produselor, in caz contrar aceasta va fi considerata furnizata.

12.3. Din cauza conditiilor impuse de catre firma de Curierat, Cumparatorului nu ii este permisa deschiderea coletului decat ulterior semnarii de primire si achitarii contravalorii acestuia.

12.4. In cazul in care coletele prezinta deteriorari vizibile la primire, recomandam Cumparatorului sa refuze primirea acestora si sa semnaleze imediat acest incident prin e-mail la https://perneauxiliare.ro Orice reclamatie ulterioara cu privire la aceste aspecte va fi nula si nu va putea fi luata in considerare.

12.5. Daca termenele de expediere sau de livrare a comenzii nu pot fi respectate, Vanzatorul va anunta Cumparatorul si ii va comunica termenul estimat pentru finalizarea livrarii. In cazul in care noul termen de livrare nu va fi acceptat de catre Cumparator, comanda va fi anulata.

12.6. Daca informatiile furnizate de catre Cumparator in legatura cu livrarea sunt incomplete sau incorecte, Vanzatorul nu garanteaza respectarea termenelor de livrare. Daca in 24 de ore Cumparatorul nu va corecta informatiile pentru a se stabili un nou termen de livrare, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda.

12.7. Livrarea prin curier rapid – Urgent Cargus

Costul de livrare pe teritoriul Romaniei prin curier rapid Urgent Cargus este de 25 lei, tarif valabil in intreaga tara.

Curierul se angajeaza sa contacteze Cumparatorul in prealabil, prin telefon, pentru a stabili de comun acord ora la care sa faca livrarea la adresa.

In cazul in care Cumparatorul nu va fi gasit la adresa de livrare mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va contacta Cumparatorul pentru a stabili detaliile unei noi livrari. Daca nici la a treia incercare livrarea nu va fi realizata, coletul va fi returnat Vanzatorului iar comanda va fi anulata. In cazul in care Cumparatorul nu poate fi contactat de catre Curier, comanda va fi tinuta la depozitul zonal al curierului timp de 5 zile lucratoare, inainte de a reveni la Vanzator.

Cumparatorul poate plasa din nou comanda respectiva, urmand sa suporte in avans costurile transportului anterior (tur-retur), precum si costurile unei noi livrari, prin metode comunicate direct de reprezentantii Vanzatorului (transfer bancar, O.P. etc).

12.8 Livrarea internationala

In cazul livrarilor internationale, este aplicat un tarif unic de livrare, de 60 de lei. Comenzile pot fi platite doar prin cardul bancar (nu se pot achita in sistem Cash-On-Delivery / Ramburs).

Coletele sunt livrate prin Urgent Cargus.  In momentul in care comanda a plecat din depozitul AIRPOWERS SRL , veti primi prin mail un tracking number (numar AWB) cu care puteti urmari statusul coletului.

Tarile in care livram sunt: Austria, Belgia, Croatia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Olanda, Polonia, Portugalia, Regatul Unit (UK), Republica Ceha, Slovia, Slovenia, Spania, Suedia.

Pentru livrarea in alte tari decat cele de mai sus, te rugam sa ne dai un mail pe adresa office.perneauxiliare.ro@gmail.com.

13. Dreptul de returnare la cumparare / schimbarea produsului cumparat

13.1. Cumparatorul are dreptul sa renunte la produsele achizitionate de pe Site, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14  zile lucratoare de la primirea produselor, conform prevederilor OG 130/200 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

13.2. Cumparatorul va putea solicita schimbarea produsului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. In cazul solicitarii unui produs care este mai scump, Cumparatorul va achita diferenta de pret. In cazul solicitarii unui produs mai ieftin, diferenta de pret nu va fi returnata.

13.3. In toate cazurile returnarii sau inlocuirii produselor, costurile de transport pentru returnare sau inlocuire vor fi suportate de catre Cumparator.

13.4. In cazul in care a fost trimis un produs diferit fata de cel comandat sau cu alte specificatii (marime diferita, culoare diferita etc.), taxele de transport vor fi suportate de Vanzator.

13.5. Vanzatorul va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce Cumparatorul a returnat produsul cumparat initial. Renuntarea la cumpararea unui produs sau inlocuirea acestuia se va face in cel mult 30 de zile de la retur si in urmatoarele conditii:

– produsele trebuie returnate sigilate;

– starea produselor trebuie sa fie la fel, sa nu fi fost purtate sau sa nu prezinte urme de uzura sau consum;

– produsul trebuie trimis in ambalajul original, impreuna cu toate etichetele si accesoriile aferente si intacte, in starea in care au fost expediate de catre Vanzator (ex: etichetele sa nu fie rupte sau taiate).

In caz contrar, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza returul sau de a percepe o taxa pentru aducerea produselor la stare de vandabilitate.

13.6. Cumparatorul are dreptul sa opteze o singura data pentru returnarea sau inlocuirea unui produs. Renuntarea la cumparare in mod repetat va fi considerata abuz iar Vanzatorul are dreptul sa blocheze cu efect imediat, temporar sau permanent, accesul la contul implicat in abuz.

14. Stergerea contului

Stergerea contului dumneavoastra de pe Site se poate realiza intr-una din urmatoarele situatii:

– la solicitarea dumneavoastra, printr-un e-mail la adresa office.perneauxiliare.ro@gmail.com.

– de catre Vanzator, ca urmare a incalcarii de catre dumneavoastra a dispozitiilor prezentului contract;

– de catre Vanzator, in caz de neutilizare de catre dumneavoastra a serviciilor Site-ului pe o perioada mai mare de 36 de luni.

  1. Limitarea raspunderii

AIRPOWERS SRL  nu garanteaza disponibilitatea neintrerupta si lipsita de deficiente a bunurilor si serviciilor prezentate pe Site-ul: perneauxiliare.ro.

Niciuna dintre partile contractante nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale (expedieri intarziate, pierderea, distrugerea, deterioarea, nelivrarea sau livrarea eronata/impartiala, sau orice alt fel de probleme), in cazul in care acestea sunt cauzate de evenimente de forta majora.

Prin forta majora se inteleg imprejurari care au aparut ca urmare a unor situatii, circumstante sau evenimente extraordinare, inevitabile, neprevazute sau orice alt act in afara controlului partilor si care este recunoscut de lege ca fiind un caz de forta majora, cum ar fi:

– cauze naturale: seisme, cataciclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundatii, devarsari de fluvii, parasiri de albii, surpari de teren, caderi de copaci, stanci, ninsori abundente sau alte conditii meteorologice nefavorabile bunei desfasurari etc.;

– cauze umane: starea de razboi, starea de asediu, etatizarea fortata (trecerea in proprietatea statului), revolutii, revolte, greve neautorizate etc.

16. Relatii cu clientii

Pentru informatii sau nelamuriri legate de functionarea sau de continutul serviciilor Site-ului: perneauxiliare.ro, va rugam sa ne contactati la adresa office.perneauxiliare.ro@gmail.com.

Orice reclamatii legate de functionarea sau de continutul serviciilor Site-ului pot fi transmise prin e-mail la adresa office.perneauxiliare.ro@gmail.com.

17. Jurisdictia / litigii

Prezentul document este guvernat de legislatia romana aflata in vigoare. Termenii si conditiile din acest document inlocuiesc alte intelegeri anterioare, scrise sau verbale, dintre partile amintite. Orice neintelegeri aparute se vor rezolva pe cale amiabila. In cazul in care partile nu reusesc sa ajunga la un acord pe cale amiabila, se va apela pentru solutionare la instantele judecatoresti romanesti competente.

0
    Coșul dvs.
    Coșul tău e golÎntoarce-te la magazin