Formular de retur

POLITICA DE RETUR

Dacă sunteți nemulțumit de produsele cumpărate prin intermediul website-ului nostru și doriți să renunțați la cumpărare și implicit să primiți banii înapoi, puteți să aplicați pentru procedura de retur a produselor în maxim 14 zile, conform dispozițiilor Ordonanței de Guvern OUG 34/2014, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.
Termenul de 14 zile prevăzut pentru exercitarea acestui drept începe să curgă pentru produse comandate, de la data primirii lor de către consumator, care poate fi:
– ziua în care cumpărătorul intră în posesia fizică a produselor.
– ziua în care cumpărătorul intră în posesia fizică a ultimului produs – în cazul în care cumpărătorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat.
– ziua în care cumpărătorul intră în posesia fizică a ultimului produs sau a ultimei piese
– în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese.

Prin contract la distanță se înțelege orice contract încheiat între profesionist și consumator în cadrul unui sistem de vânzări sau de prestare de servicii la distanță organizat, fără prezența fizică simultană a profesionistului și a consumatorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanță, până la și inclusiv în momentul în care este încheiat contractul.

Dreptul de retur în 14 zile se adresează doar clienților care au achiziționat produse online de pe site-ul perneauxiliare.ro.

Clientul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv.
Dreptul de renunțare la cumpărare nu se aplică în cazul persoanelor juridice.
Cheltuielile inerente rambursării produsului la vânzător se suportă de către cumpărător, el neavând dreptul la restituirea acestora.
Vânzătorul rambursează sumele  folosind aceleași modalități de plată ca și cele folosite de consumator pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care consumatorul a fost de acord cu o altă modalitate de plată. Rambursarea sumei plătite de cumpărător se va realiza după primirea și verificarea stării acestuia de către vânzător, și în maxim 14 zile de la data la care a fost informat de cumpărător despre retragere.
Consumatorul este responsabil în ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor. Cumpărătorul are obligația de a verifica la livrare produsul comandat cu maximă diligență, în același mod în care i s-ar permite să o facă într-un magazin fizic real. Orice defect aparent al produsului trebuie sesizat către vânzător și returnat în vederea înlocuirii sau rambursării sumei achitate de către cumpărător.

Orice deteriorare semnificativă a produsului înlătură obligația vânzătorului de a rambursa prețul total, putând reține o sumă de bani ce reprezintă diminuarea valorii bunului cu până la 50% din valoarea inițială (spre exemplu, dar fără a se rezuma la: rupturi, deformări ale produsului, pierderi ale unor piese, returnarea unui tabliu deja pictat, etc.) 

Pentru orice detalii sau neclarități privind returnarea produselor vă rugăm să ne contactați prin intermediul paginii de Contact sau email: office.perneauxiliare.ro, telefonic: 0744 870 142.

Formular Retur

După completarea formularului de retur vă rugăm să transmiteți produsul/produsele către adresa societății noastre: AIRPOWERS SRL, Strada Aleea Jupiter, nr.8, Mun. Suceava, Jud. Suceava, Cod Poștal: 720256.

Din păcate a fost nevoit să returnez un produs comandat, dar pot să zic că procesul de returnare a fost unul super ușor. Au trimis ei curierul să ridice produsul, iar bani au intrat în cont în 3 zile după ce coletul a ajuns la PerneAuxiliare.ro

— Client Dacia Logan
    0
      Coșul dvs.
      Coșul tău e golÎntoarce-te la magazin