Despre noi

Descoperă informații despre AIRPOWERS

Suntem o societate cu capital privat integral românesc. Domeniul principal de activitate este importul și comercializarea de diverse accesorii auto.

Povestea noastră

Ca și tine, ne-am dorit să extindem durata de viață a mașinii noastre prin îmbunătățirea suspensiilor fiind  expuși la diverși factori externi, precum: drumuri denivelate/cu obstacole, suprasarcina, tractare. Din acest motiv am început să cautăm solutii pentru a salva suspensiile și a prelungi durata de viață a acestora. Astfel, echipa AIRPOWERS a creeat kitul de ajutor pentru arcurile elicoidale format din: pernele pneumatice, bucsele de pozitionare si kitul de furtune. Componentul de baza sunt pernele pneumatice AIR POWER, realizate din  din compuși de cauciuc de înaltă calitate, proiectate special pentru absorbția șocurilor, extra-durabile, concepute pentru a oferi confort sporit la deplasarea pe drumuri neuniforme, ridicând garda mașinii față de sol, echilibrând mașina pentru încărcături masive. Datorită utilizării pernelor pneumatice, se elimină defecțiunile suspensiei, se reduce dezichilibrarea în timpul manevrei și se reduce sarcina asupra elementelor caroseriei (arcuri, amortizoare, silent blocks etc.). 

Echipa AIR POWER a creat un kit complet  ușor de instalat, astfel instalarea poate fi realizată fără cunoștințe și abilități profesionale în domeniu. 

Misiunea noastră

Ne propunem să obținem cel mai bun raport calitate/preț pentru clienții nostri, să oferim o gamă variată de produse care să atragă și să fidelizeze clientul practic, pretențios și în același timp, econom. Ne dorim clienti multumiti de produsele si serviciile noastre pentru că dincolo de provocarile diverse ale timpurilor pe care le trăim ne place să credem într-un parteneriat pe termen lung, reciproc avantajos cu clienții și partenerii noștri.

Vrem să te asigurăm că suntem focusați 100% să vă oferim produse de calitate, din materiale gândite să reziste în timp și produsul final să ofere siguranță și comfort.

Scopul nostru este să devenim un lider pe acest segment de piață și să inovăm continuu pentru a vă ofere produse care se potrivesc cât mai bine pentru autovehiculul dvs. 

Valorile noastre

Stabilitate
Siguranță
Satisfacție
Diversitate

Promisiunea noastră

Servicii bune

Dacă ai întrebări sau nelămuri despre anumite produse ne poți găsi la un telefon sau un click distanță. Promitem să rezolvăm in mod corect si prompt orice problema printr-o comunicare eficientă și rapidă.

Prețuri bune

Vom căuta mereu produsele de calitate la un preț corect pentru clienții noștri.

Recenziile clienților

0
    Coșul dvs.
    Coșul tău e golÎntoarce-te la magazin