Kit complet perne auxiliare cu instalație finală

Perne auxiliare autoturisme

Filtru

Perne auxiliare – accesorii auto de care aveți nevoie. Iată de ce! 

Pentru cei care nu sunt încă familiarizați cu acest concept, este timpul să explicăm în detaliu. Pernele auxiliare pe aer, numite și suspensie pneumatică, se referă la accesorii auto ce pot proteja suspensia existentă a unui autovehicul. Sunt realizate dintr-un cauciuc rezistent, umflate cu aer și introduse în arcurile elicoidale. Sunt, deci, potrivite doar la acele autovehicule dotate cu aceste arcuri. 

  • Pot fi montate fără grijă că ar avea nevoie de omologare. Sunt accesorii auto și rolul lor este de a ajuta și proteja suspensia existentă. 
  • Pot fi o completare a suspensiei, nu înlocuiesc și nu modifică vreo piesă. 
  • Nu sunt universal valabile, iar presiunea lor poate fi aleasă în funcție de nevoi, dar ținând cont și de indicațiile oferite de producător.

Sunt folosite în principal pentru a aduce un plus de valoare autovehiculului, pentru a proteja suspensia, pentru a putea mări capacitatea de încărcare a unei mașini și, nu în cele din urmă, pentru a spori confortul șoferului și pasagerilor totodată. 

O investiție de durată 

Un kit de perne de aer auto achiziționat din cadrul acestui magazin online include garanție de 12 luni. Conform indicațiilor oferite de producător, utilizarea lor este de termen mediu și lung, de până la 4-5 ani, în funcție de stilul de condus. 

Produsele sunt testate și au rezistență, aceleași caracteristici le au toate tipurile de perne pe aer indiferent pentru ce marcă auto sunt. 

De ce să nu alegeți orice kit de perne pe aer și mai ales pe cele universale? Pentru a beneficia de toate avantajele pe care aceste produse le pot oferi, este recomandat să alegeți specific kitul de perne pe aer destinat doar unei mărci auto. Va conta tipul de autovehicul și anul său de fabricare. Nu sunteți siguri de compatibilitate? Vă consiliem gratuit!