VALKIRYA SOLUTIONS SRL
CUI 43342538, J33/1546/2020
Sediu: mun. Suceava, str. Mărășești, nr. 18, bl. 18, sc. A, et. 3, ap. 5
jud. Suceava

  1. Site-ul www.perneauxiliare.ro asigură protecția drepturilor și libertăților fundamentale ale persoanelor fizice și în special a dreptului  la protecția datelor cu caracter personal, în conformitate cu Regulamentul European cunoscut sub denumirea de GDPR.

  2. „Date cu caracter personal” înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă; o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare,un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

  3. Site-ul www.perneauxiliare.ro are acces la următoarele date ale utilizatorului, odată ce acesta își da acordul, bifând căsuța corespunzătoare aflata mai jos : nume, prenume, e-mail, telefon, adresă IP, adresă de livrare și adresă de facturare, cod numeric personal, marcă și model autovehicul, datele de identificare a societății cumpărătoare, datele de identificare ale persoanei de contact pentru societatea cumpărătoare, module cookies.

4. Aceste date personale colectate de către site sunt stocate în condiții de securitate și nu sunt prelucrate în alt scop decât cel prevăzut expres în prezentul act, în cadrul prezentului act, precum și în scop statistic sau de marketing. 

5. Dacă utilizatorul dorește ulterior încheierea unui contract cu firma, atunci furnizarea datelor personale de către acesta se face în vederea executării întocmai a contractului, și sunt prelucrate în acest scop de către firmă, precum și în scop statistic/de marketing.

  6. Temeiul prelucrării datelor  îl constituie crearea oportunității de ofertare și de încheiere a contractelor în domeniul de activitate al societății.

  7. Societatea este autorizată să transmită către platforme ce aparțin companiilor Google (Google Analytics, Google Ads) și Facebook (Facebook Ads) sau MailChimp, sau altor asemenea societăți, pentru a efectua analiza de optimizare a rezultatelor căutărilor prin intermediul motoarelor de căutare, sau în vederea transmiterii ofertelor de publicitate pentru produsele comercializate de societatea comercială destinatară a datelor cu caracter personal.

  8. Societatea primește date personale constând în punctul 3 și in acest sens colaborează cu  societățile care au ca obiect de activitate optimizarea rezultatelor motoarelor de căutare (SEO) sau pentru livrarea comenzilor clienților, cât și cu platformele Google și Facebook în scop de analiză statistică sau de marketing.

9. Datele cu caracter personal sunt prelucrate în mod legal, echitabil și transparent față de utilizator/client. Ele se rezumă a fi adecvate, relevante și limitate la ceea ce este necesar în raport cu scopurile în care sunt prelucrate.

  10. Datele cu caracter personal sunt păstrate într-o formă care permite identificarea utilizatorilor pe o perioadă care nu depășește perioada necesară îndeplinirii scopurilor în care sunt prelucrate datele, iar pe perioadă nelimitată doar în scop statistic/de marketing.

  11. Utilizatorul are dreptul să își retragă în orice moment consimțământul. Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia. 

  12. Societatea furnizează utilizatorului/clientului informații privind acțiunile întreprinse asupra datelor în urma unei cereri, fără întârzieri nejustificate și în orice caz în cel mult o lună de la primirea cererii. Această perioadă poate fi prelungită cu două luni atunci când este necesar, ținându-se seama de complexitatea și numărul cererilor.

  13. Utilizatorul/clientul are dreptului de a solicita, în ceea ce privește datele cu caracter personal, accesul la acestea, rectificarea sau ștergerea acestora sau restricționarea prelucrării sau a dreptului de a se opune prelucrării, precum și a dreptului la portabilitatea datelor, în conformitate cu GDPR. (Dreptul la portabilitatea datelor se refera la faptul ca utilizatorul/clientul are dreptul de a primi datele cu caracter personal care o privesc și pe care le-a furnizat societății într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și are dreptul de a fi transmise aceste date altui operator, fără obstacole din partea societății căreia i-au fost furnizate datele cu caracter personal)

14. Vă aducem la cunoștință existența unui proces decizional automatizat incluzând crearea de profiluri, prin intermediul platformelor deținute de Google și Facebook, descrise în cadrul punctului 3, cu scopul de a determina particularitățile fiecărui tip de client și pentru a optimiza tipul de reclamă transmis acestei tipologii de clienți, în funcție de opțiunile și preferințele fiecărei persoane în parte.  

  15. Utilizatorul/clientul are dreptul de a obține din partea societății o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care o privesc și, în caz afirmativ, acces la datele respective, precum și la alte  informații legate de prelucrare, la cerere. 

  16. În orice moment, utilizatorul/clientul are dreptul de a se opune, din motive legate de situația particulară în care se află, prelucrării datelor cu caracter personal care o privesc, inclusiv creării de profiluri. 

  17. Atunci când prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment prelucrării în acest scop a datelor cu caracter personal care o privesc, inclusiv creării de profiluri, în măsura în care este legată de marketingul direct respectiv.

  18. Prezenta pagina de internet folosește ”cookies”, iar prin folosirea acestei pagini vă dați acceptul de a fi preluate informații de tip ”cookies”. În cazul în care refuzați să permiteți prezentului site să folosească ”cookies” aveți posibilitatea să dezactivați preluarea ”cookies” prin intermediul programului de navigare pe internet. Referitor la politica de folosire a  „cookies”, puteți afla informații pe larg la următoarea adresă web: http://anpd.gov.ro/web/conditii-de-utilizare-politica-cookies/

  19. Cu privire la  maniera de prelucrare a datelor personale ale persoanei fizice, în situația prelucrării necorespunzătoare/ilegale a datelor există posibilitatea de a depune o plângere în fața Autorități de supraveghere A.N.S.P.D.C.P. precum și de a introduce o cale de atac judiciară.

  20. Prin bifarea prezentei căsuțe declar că am citit, am înțeles, am luat la cunoștință și sunt de acord cu privire la condițiile de prelucrare a informațiilor cu caracter personal de către site-ul: www.perneauxiliare.ro. 

 

Cine suntem

Suntem transparenți față de colaboratorii și partenerii noștri, astfel, confirmăm faptul că sunt cunoscute datele cu caracter personal pe care le colectăm și care sunt scopurile pentru care folosim datele cu caracter personal. Folosim numai date cu caracter personal pe care ni le transmiți, date cu caracter personal care reies din derularea relației contractuale.
VALKIRYA SOLUTIONS SRL, (denumită în continuare PerneAuxiliare) cu sediul în Suceava, Str. Mărășești, nr. 18, nr. de Ordine în Registrul Comerțului J33/1546/2020, C.U.I. 43342538, reprezentată legal prin Virtosu Dina & Bors Efim în calitate de autor, proprietar și administrator al site-ului perneauxiliare.ro respectă confidențialitatea și securitatea prelucrării datelor cu caracter personal.

Identitatea și datele de contact ale persoanei responsabile cu protecția datelor (rpd) sau (în engleza dpo)

VALKIRYA SOLUTIONS SRL a desemnat un responsabil cu protecția datelor („RPD”). RPD-ul nostru poate fi contactat la următoarea adresa de mail: salut@perneauxiliare.ro

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

Comentarii

Când vizitatorii lasă comentarii pe sit, colectăm datele arătate în formularele de comentarii, dar și adresa IP a vizitatorului și șirul agenților utilizator din navigator pentru a ne ajuta la detectarea spamului.

Un șir făcut anonim (numit și un hash), creat din adresele tale de email, poate fi furnizat serviciului Gravatar pentru a vedea dacă îl folosești. Politica de confidențialitate a serviciului Gravatar este disponibilă aici: https://automattic.com/privacy/. După aprobarea comentariului, fotografia ta de profil este vizibilă pentru public lângă comentariul tău.

Media

Dacă încarci imagini pe situl web, ar trebui să eviți încărcarea imaginilor care au incluse date de locație înglobate (EXIF GPS). Vizitatorii sitului web pot descărca și extrage toate datele despre locație din imaginile de pe sit.

Formulare de contact

Cookie-uri

Dacă lași un comentariu pe situl nostru, poți opta pentru salvarea în cookie-uri a numelui, adresei de email și sitului tău web. Acestea sunt pentru confortul tău, astfel nu mai trebuie să le completezi din nou când lași un alt comentariu. Aceste cookie-uri vor fi valabile un an.

Dacă mergi la pagina noastră de autentificare, vom seta un cookie temporar pentru a determina dacă navigatorul tău acceptă cookie-uri. Acest cookie nu conține date personale și este eliminat când închizi navigatorul.

Când te autentifici, vom seta și câteva cookie-uri pentru a-ți salva informațiile de autentificare și opțiunile de afișare pe ecran. Cookie-urile de autentificare sunt păstrate două zile, iar cele pentru opțiuni de afișare pe ecran sunt păstrate un an. Dacă selectezi „Ține-mă minte”, cookie-urile tale de autentificare vor fi păstrate două săptămâni. Dacă te dezautentifici din cont, cookie-urile de autentificare vor fi eliminate.

Dacă editezi sau publici un articol, un cookie suplimentar va fi salvat în navigatorul tău. Acest cookie nu include date personale și indică pur și simplu ID-ul articolului pe care tocmai l-ai editat. El expiră după 1 zi.

Conținut înglobat de pe alte situri web

Articolele din acest sit pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Conținutul înglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt sit web.

Aceste situri web pot să colecteze date despre tine, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară de la părți terțe și să-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să-ți urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă ai un cont și ești autentificat în acel sit web.

Analitice

Cu cine partajăm datele tale

În general, colectăm datele cu caracter personal direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți. Cu titlul de exemplu, primim informații de la dvs: • Când va creați un cont pe site-ul PerneAuxiliare.ro, ne transmiteți: adresa de e-mail, numele și prenumele; • În cadrul paginii dvs personale (Contul meu) din platformaPerneAuxiliare.roaveți posibilitatea să adăugați informații suplimentare, precum:, număr telefon mobil, dată nașterii, adrese de livrare; • Când plasați o comandă, ne furnizați informații precum: produsul dorit, numele și prenumele dvs, adresa de livrare, detalii de facturare, metodă de plata, număr de telefon, datele cardului bancar etc. Putem, de asemenea, să colectăm și să prelucrăm ulterior anumite informații cu privire la comportamentul dvs în timpul vizitării site-ului nostru web, pentru a va personaliza experiență online și a va pune la dispoziție oferte adaptate profilului dvs. Pe site-ul nostru web putem stoca și colecta informații în cookie-uri. De asemenea, nu colectăm și nu prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit vârstă de 16 ani. Informații colectate automat despre dvs: Informații despre web browserul pe care-l folosiți Sistemul de operare informații referitoare la telefonul mobil sau tabletă utilizată (ex: brandul, modelul, sistemul de operare etc) Adresa IP ISP (Internet Service Provider) Conținutul vizualizat Locația geografică Dată vizitei și durata Sursă de unde ne-ați vizitat (alt site, aplicație, serviciu) Informații colectate prin partenerii noștri: Nu vom dezvălui datele dvs personale cu străini. Datele dvs personale sunt, în unele cazuri, strânse de partenerii noștri cu scopul de a va îmbunatati experiență pe site. Colaborăm doar cu parteneri care pot asigura un nivel de protecție bun al datelor dvs personale. Aceștia sunt: MX Host Google Analytics MailChimp SmartBill FAN Courier DE CE COLECTĂM DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL șI CARE ESTE TEMEIUL COLECTĂRII Este necesar să colectăm datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a respectă prevederile legale (legea fiscală și legea contabila) cât contractuale (contractul încheiat între PerneAuxiliare.ro și dvs.). Conform Regulamentului 679/2016 privind protecția datelor, avem identificate temeiurile juridice în baza cărora prelucrăm informațiile dumneavoastră cu caracter personal.

Cât timp îți păstrăm datele

Dacă lași un comentariu, comentariul și metadatele lui sunt păstrate pe o perioadă nedeterminată. Așa putem recunoaște și aproba automat toate comentariile următoare în loc să le ținem într-o coadă pentru moderare.

Pentru utilizatorii (dacă există) care se înregistrează pe situl nostru web, stocăm și informațiile personale pe care le furnizează în profilul lor de utilizator. Toți utilizatorii își pot vedea, edita sau șterge informațiile personale oricând (dar nu își pot schimba numele de utilizator). De asemenea, administratorii sitului web pot vedea și edita aceste informații.

Ce drepturi ai asupra datelor tale

Dacă ai un cont sau ai lăsat comentarii pe acest sit web, poți cere să primești un fișier de export cu datele personale pe care le deținem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Unde îți trimitem datele

Comentariile vizitatorilor pot fi verificate printr-un serviciu automat de detectare a spamului.

Informațiile tale de contact

Informații suplimentare

Cum îți protejăm datele

Ce proceduri avem la dispoziție pentru încălcarea securității datelor

De la care părți terțe primim date

Ce decizii luăm și/sau ce profiluri realizăm automat cu datele utilizatorilor

Cerințe pentru divulgarea unei afaceri controlată de guvern

Colectăm informații despre tine în timpul procesului de finalizare a comenzii în magazinul nostru.

Ce colectăm și stocăm

În timp ce ne vizitezi situl, vom urmări:

De asemenea, vom folosi cookie-uri pentru a-ți urmări conținutul coșului în timp ce navighezi pe situl nostru

Când cumperi de la noi, îți vom cere să furnizezi informații, inclusiv numele, adresa de facturare, adresa de livrare, adresa de email, numărul de telefon, cardul de credit/detalii de plată și informații opționale despre cont, cum ar fi numele de utilizator și parola. Vom folosi aceste informații în mai multe scopuri, cum ar fi:

Dacă creezi un cont, îți vom stoca numele, adresa, emailul și numărul de telefon, care vor fi folosite la finalizarea unor comenzi viitoare.

În general, stocăm informații despre tine atât timp cât avem nevoie de ele în scopurile pentru care le colectăm și le folosim, dar nu le mai păstrăm în continuare dacă nu suntem obligați din punct de vedere legal. De exemplu, vom stoca informațiile despre comenzi timp de XX ani, în scopuri fiscale și contabile. Ele includ numele, adresa de email și adresele de facturare și de livrare.

De asemenea, vom stoca comentarii sau recenzii, dacă alegi să le lași.

Cine are acces din echipa noastră

Membrii echipei noastre au acces la informațiile pe care ni le oferi. De exemplu, atât administratorii cât și managerii de magazine pot accesa:

Membrii echipei noastre au acces la aceste informații pentru a ajuta la onorarea comenzilor, procesarea rambursărilor și pentru a-ți oferi suport.

Ce partajăm cu alții

Partajăm informații cu părți terțe care ne ajută să asigurăm comenzile și să stocăm servicii; de exemplu —

Plăți

Acceptăm plăți prin EuPlătesc. Când procesăm plățile, unele dintre datele tale vor fi transmise la EuPlătesc, inclusiv informațiile cerute pentru a procesa sau accepta plata, cum ar fi informații despre toate cumpărăturile și total facturare.

Te rog vezi Politica de confidențialitate EuPlătesc pentru mai multe detalii.

1. Pentru prestarea serviciilor în folosul dvs.

Acest scop general poate include, după caz, următoarele:

•    Crearea și administrarea contului;

•    Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora;

•    Soluționarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile sau serviciile achiziționate;

•    Returnarea sau înlocuirea produselor conform prevederilor legale;

•    Rambursarea contravalorii  produselor conform prevederilor legale;

•    Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de răspunsuri la întrebările dvs cu privire la comenzile dvs.

2. Pentru marketing

Vrem să va ținem la curent cu privire la produsele/serviciile care va interesează. În acest sens, va putem trimite e-mail conțînând informații generale și tematice, informații privind anumite oferte sau campanii pe care le dezvoltăm.

Ne întemeiem întotdeauna comunicările de marketing pe consimțământul dvs prealabil. Va puteți răzgândi și retrage consimțământul în orice moment, prin:

Modalitățile de dezabonare:

Din footer-ul mail-urilor primite, folosind butonul “unsubscribe from this list.”

Dând reply la oricare mail pe care-l primiți de la noi și în care menționați că doriți să va dezabonati.

Din footer-ul mail-urilor primite, urmând linkul “Update your preferences” și click pe butonul “Unsubscribe”.

În anumite situații, ne putem baza activitățile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne dezvoltă activitatea comercială. Ne puteți solicită oricând, prin mijloacele descrise mai sus, să oprim prelucrarea datelor dvs cu caracter personal în scop de marketing, urmând să dăm curs cererii dvs.

3. Pentru apărarea intereselor noastre legitime

Pentru a ne proteja drepturile și activitatea comercială luăm măsuri tehnice și organizatorice fiind incluse:

•   Măsuri de protecție a site-ului web față de atacuri cibernetice: 

•   Măsuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrări este interesul nostru legitim de a ne apară activitatea comercială, De asemenea, în anumite cazuri ne întemeiem prelucrarea pe dispoziții legale  cum ar fi obligația de a asigura pază bunurilor deținute de PerneAuxiliare.ro.

Cât timp păstrăm datele dvs cu caracter personal?

Că regulă generală, vom stoca datele dvs cu caracter personal cât timp aveți un cont. Chiar și după închiderea contului pe siteul https://PerneAuxiliare.ro/  în situația în care legislația și interesele legitime impun păstrarea anumitor informații, PerneAuxiliare.ro le va păstra.

Motivele pentru care păstrăm datele cu caracter personal au la baza respectarea obligațiilor legale în conformitate cu Regulamentul și pentru a ne susține apărările pentru eventuale acțiuni în față instanțelor competențe.

DEZVĂLUIREA DATELOR DVS. CU CARACTER PERSONAL

După caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs următoarelor categorii de destinatari  :

•  furnizorilor de servicii de curierat; 

•  furnizorilor de servicii de plata/bancare; 

•  furnizorilor de servicii IT;

•  furnizorilor de servicii de marketing.

Ne asigurăm că accesul la datele dvs de către terții persoane juridice de drept privat se realizează conform prevederile legale privind protecția datelor și confidențialitatea informațiilor,între PerneAuxiliare.ro și destinatarii anterior enunțați existând obligații contractuale.

Nu vom dezvălui, distribui datele dumneavoastră cu caracter personal fără a obține acordul și permisiunea dumneavoastră. În nicio situație, nu vom vinde datele dvs cu character personal.

În prezent, stocăm și prelucrăm datele dvs cu caracter personal pe teritoriul României.

SECURIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

PerneAuxiliare.ro, și-a asumat responsabilitatea implementării unor măsuri tehnice și organizatorice corespunzătoare privind protecția confidențialității și securității datelor cu caracter personal, respectiv pentru protecția împotriva accesului neautorizat, a utilizării, alterării sau distrugerii datelor cu caracter personal conform prevederilor RGPD, după cum urmează:

Utilizatorii care au acces la baza de date a informațiilor cu caracter personal sunt doar cei care și-au creat cont pe platforma Porc, fiecare dintre aceștia accesează baza de date cu propriul nume de cont și parolă.

Toți angajații, colaboratorii și furnizorii de servicii ai PerneAuxiliare.ro, care intră în contact cu datele cu caracter personal, trebuie să acționeze în conformitate cu principiile politicilor și procedurilor de confidențialitate și de securitate a datelor cu caracter personal semnând declarații și acorduri de confidențialitate cu privire la aceste date.

Utilizatorii accesează datele cu caracter personal numai pentru monitorizare situație școlară și doar în conformitate cu scopul declarat al colectării datelor.

Computerele de la care se accesează baza de date a informațiilor cu caracter personal sunt parolate, au implementate soluții de protecție antivirus, antispam și firewall updatate la zi.

Toți angajații, colaboratorii și furnizorii de servicii, care intră în contact cu datele cu caracter personal, trebuie să acționeze în conformitate cu principiile politicilor și procedurilor de confidențialitate și de securitate a datelor cu caracter personal semnând declarații și acorduri de confidențialitate cu privire la aceste date. În același timp, ne-am asumat responsabilitatea implementării unor măsuri tehnice și organizatorice corespunzătoare privind protecția confidențialității și securității datelor cu caracter personal.

POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE POATE FI SCHIMBATĂ

Avem dreptul de a modifică, complete Politică de Confidențialitate oricând, afișând Politică de Confidențialitate creată pe 01.07.2018.

Ultima modificare a fost realizată la dată: 1 noiembrie 2018.

DATELE DE CONTACT PENTRU AUTORITATEA NAȚIONALĂ PENTRU SUPRAVEGHEREA PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL (ANSPDCP)

Adresa: B-dul G-ral Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România

Mail: anspdcp@dataprotection.ro 

Tel: +0318.059.211; + 0318.059.212