Mituri despre perne auxiliare, partea a II-a
Despre perne auxiliare auzim tot felul de povești încât nu știm sigur ce să credem și ce nu. Ei bine din experiența noastră până acum cumulată, din poveștile clienților, am adunat alte și alte mituri, de data aceasta partea a doua.
# Pernele se sparg repede
Una din grijile celor care ar dori să investească în astfel de accesorii, dar au teama că vor face asta cu risc, pentru că pernele se sparg repede, trebuie să spunem că este un mit. De altfel rezistența pernelor auxiliare a fost testată. AirPower înseamnă calitate incontestabilă, rezistență la temperaturi extreme.
De altfel, așa cum veți găsi și în pagina noastră, din punct de vedere tehnic pernele auxiliare AirPower sunt rezistente la frecare, la ulei, combustibil, soluții și acizi. Din punct de vedere al mediului, pot rezista în perfectă stare până la +80°С și -50°С.
# Le schimbați de câteva ori pe an
Fals. Sau cel puțin uzura timpurie a pernelor auxiliare depinde de stilul de condus, dar și de montajul corect realizat. Știați că pernele auxiliare AirPower sunt rezistente la comprimare și vibrații de asemenea? Presiunea de rupere extremă este de la 5 kgf / cm2.
În orice caz, dacă acestea sunt neconforme, dacă se sparg pe durata primelor 12 luni de utilizare, aveți garanția care acoperă pagubele. Așadar, premiza că ar trebui să fie schimbate de câteva ori pe an este una greșită. În plus, pernele acestea sunt recomandate a fi montate atât la mașini mici, cât și la cele mari, specifice transporturilor de marfă.
# Costuri de montaj prea mari
Pernele auxiliare sunt ușor de montat, recomandăm vizita la service. De altfel nu există un preț fix pe care îl putem comunica, aici depinde de fiecare unitate tip service unde vă veți prezenta. Sunt și cazuri în care proprietarul auto decide să monteze singur aceste perne. În fond sunt accesorii auto. În orice caz oferim asistență tehnică, pune la dispoziție și video pentru ca toată lumea să înțeleagă foarte bine cum trebuie realizat montajul.
# Pernele de aer ar trebui prevăzute la mașină conform indicațiilor producătorului auto
Ei bine cine spune că mașinile mai vechi nu pot fi upgradate? De altfel, acesta este și motivul pentru care astăzi avem aceste produse disponibile. Acestea pot fi însă montate doar în cazul mașinilor prevăzute cu arc de suspensie. Nu este necesară demontarea elementelor parte din sistemul de suspensie.
Așa cum aminteam și în altă postare pe blog în seria de mituri despre perne auxiliare aceste perne nu se sparg atât de ușor. Pot crea suspensie mai rigidă sau nu, în funcție de presiunea pe care o vor avea în interior – între 0,5 și 1,5 atm.
Notă de final
Așadar, înainte de a apleca urechea la diversele teorii pe care le auziți despre pernele auxiliare, preferați mai degrabă să verificați informația de la sursă sigură. Avem clienți mulțumiți, așa cum puteți vedea și recenzii în pagina noastră.
Cert este că pernele auxiliare sunt echivalentul confortului sporit. În plus, protejează suspensia deja existentă a mașinii.